Alt Tag

Norske plantekasser 
i system

BEDD plantekasser i stål er designet i Norge og utviklet for nordiske forhold.

VALGMULIGHETENE ER MANGE

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

placeholder

Brosjyre

Interessert i å se mer av løsningene?

Få tilgang til vår katalog som viser de ulike løsningene i bruk og hvilke fordeler de gir. Legg inn navn og epostadresse og få tilsendt katalogen.

Skap flere grønne arbeidsplasser

Norsk design og plantekompetanse

Levende planter forbedrer luftkvaliteten, øker trivselen og reduserer sykefraværet på arbeidsplassen. Med mobile plantekasser fra norske BEDD er det enkelt å skape endring og få nye grønne soner. Samtidig kan Ambius hjelpe til med løsningsforslag og planteservice.

Frodige fellesområder, både ute og inne, kan bidra til gode pauser og sosiale arenaer for arbeidsplassen. Med de ulike modulene fra BEDD kan man enkelt skape løsninger som passer virksomhetens områder, enten man ønsker store strukturer for skjerming eller dekorative og praktiske kasser på hjul. 

Plantekasser fra norske BEDD
BEDD leverer plantekasser i stål som er designet i Norge og er utviklet for nordiske forhold. Det er vanntette selvanningskasser med robuste hjul, som gjør at de er sikre i bruk og enkle å flytte. Kassene har lav egenvekt og alle komponenter er 100 prosent rustfrie og gjenbrukbare.

Planteservice fra Ambius
Ambius er Norges ledende leverandør av grønne og sunne arbeidsmiljøer. Sammen med deg finner vi løsninger som fremmer trivsel for både planter og mennesker – inne og ute. Vi kan montere og beplante samtidig som våre kompetente servicearbeidere sørger for vanning, stell og variasjon gjennom hele året.

Med et friskt og frodig plantemiljø får du en grønn arbeidsplass som gir en helt unik effekt. Med vår ekspertise og service, kan du være trygg på at både de ansatte og plantene selv får inspirasjon og motivasjon til gode vekstvilkår.

placeholder

placeholder

Ambius + BEDD = Grønn innovasjon

Ambius og BEDD har inngått et samarbeid som vi er svært fornøyde med å ta dette i bruk og håper at du kan la deg inspirere. Kort fortalt er BEDD et norsk selskap som designer og leverer et unikt system for å bygge plantekasser i stål.

Kristian Bye (Dagli Gleder i BEDD) forklarer mer om løsningene og samarbeidet her:

Hva skiller plantekassesystemet fra BEDD fra andre leverandører?
Systemet fra BEDD er modulært, og gir anledning til å bygge en rekke ulike kasser basert på noen få komponenter. En kan velge mellom frittstående kasser med bunn og hjul, eller store, sammenhengende strukturer for soneinndeling eller innramming av en uteplass. BEDD tilbyr 5 ulike farger / overflatebehandlinger, men kan også produsere paneler med farge etter kundens ønsker. Alle lakkerte paneler har 10 års garanti mot rust. Ved bruk innendørs, kan BEDD-kassene utstyres med 100% vanntette selvvanningskasser, som kun trenger påfyll av vann hver 4. uke.

Hvordan oppstod samarbeidet mellom BEDD og Ambius?
Samarbeidet med Ambius oppstod etter et felles prosjekt på Aker Brygge. På en takterasse tegnet av Niels Torp Arkitekter, monterte BEDD plantekasser og ble kjent med ekspertisen fra Ambius da de sørget for beplantningen. Nå ser vi på de spennende mulighetene for å utvide samarbeidet, slik at vi sammen kan skape grønne og sunne arbeidsmiljøer både inne og ute, sier Kristian.

Kan samarbeidet skape et grønt og sunt arbeidsmiljø?
Grønne og levende planter har stor effekt på luftkvalitet, trivsel, sykefravær og produktivitet. Og ettersom flere planter gir større effekt, vil de romslige kassene fra BEDD gi enda større mulighet for store og bugnende planter som leveres av Ambius.

På hvilken måte et dette et bærekraftig valg?
Med norsk design og svensk produksjon, har BEDD-kassene kort reisevei og en svært miljøeffektiv transport frem til kunden. I tillegg er alle komponentene i BEDD enkle å demontere og gjenbruke i sin helhet. 

Grønne oaser gjør at folk elsker å komme på jobb

For å øke motivasjonen til de ansatte og samtidig rense luften, bør du benytte deg av grønne planter. Vi i Ambius kan hjelpe deg med å skape trivsel og velvære på arbeidsplassen med riktig beplantning. Nå er det også blitt enkelt å flytte rundt på plantene med kassene fra BEDD som vi nylig har inngått et samarbeid med. I tillegg sørger vi i Ambius for å hjelpe til med å plante, vanne og stelle. Sjekk ut videoen med Katarzyna Kusz. 

placeholder

Vi i Ambius skaper inspiperende miljøer

Få innblikk i hvilke løsninger vi kan tilby deg ved å ta en uforpliktende prat med oss.

Fyll ut kontaktskjema eller ring oss for et kreativt samarbeid.


Sanitetsveien 17
2013 Skjetten


E:  kontakt-no@ambius.com
TLF: 23 00 66 02